Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

Flygfoto - Ej kritik Flygfoto - Ej kritik Flygfoto - Ej kritik Allmän diskussion kring fotografering A-B-C, alla misslyckade bilder Adobe Photoshop/Lightroom/Elements Bildanalys Bildhantering Om sajten Foto iFokus, kritik & förslag Foto iFokus fototävlingar & fotolekar Fotografera Art & abstract, fyrverkerier Ej kritik Fotografera arkitektur och gatufoto. Ej kritik Fotografera fordon och sport. Ej kritik Fotografera landskap & natur. Ej kritik Flygfoto - Ej kritik Fotografera makro & stillbilder - Ej kritik Fotografera mat - Ej kritik Fotografera människor. Ej kritik Fotografera vilda djur & husdjur. Ej kritik Kameror, objektiv och annan utrustning Kritik - Hård Kritik - Medel Kritik - Nybörjare Kurser & Utbildningar - Bildtema & Fototeknik Läsvärt Mjukvara Mobiltelefoner - fotorelaterat OT - Off Topic Okategoriserade bilder Ej kritik Pinhole- och Toycamera Redigera mina bilder Säljes, köpes eller bytes Webbplatser Övrigt
Allmän diskussion kring fotografering

Must be 200 width x 60 height.

2017-10-12 12:41 #0 av: MEML

Hej! Ska göra en logga till Lucky Lapine och tänkte göra den på Photoshop mix.
Hur många pixlar blir det på bredden och på höjden om bilden måste vara
200 bredd och 60 hög?
Tacksam för ett snabbt svar!

Anmäl
2017-10-12 13:00 #1 av: JazzBass

200 x 60?

Medarbetare på foto, sång och matlust iFokus

Anmäl
2017-10-12 14:06 #2 av: MEML

#1 Så enkelt?
Bara att Photoshop mix inte tillåter den arbetsytan...

Anmäl
2017-10-12 15:24 #3 av: JazzBass

Vet inte, men jag kan inte ge nån bättre gissning då du inte uppgav någon enhet på siffrorna 200 och 60. Det är dock extremt smått förstås om det är storleken i pixlar, och vill man göra en logga borde den väl egentligen göras i vektorgrafik (som jag inte har koll på) eller som bild i riktigt hög upplösning för att kunna skalas för olika ändamål. Jag vet inte vad Ps Mix är heller, för den delen... Om det är pixlar de vill ham kanske dom bara vill ha en liten version till att börja med? Hur kommer det sig att du har fått det här jobbet? Är det kanske ett bidrag till nån logotävling...?

Medarbetare på foto, sång och matlust iFokus

Anmäl
2017-10-13 09:36 #4 av: MEML

#3 Nej det är inte ett uppdrag utan det är logga för min kaningård på LL.

Anmäl
2017-10-13 10:27 #5 av: JazzBass

Okej, jag hade ingen aning om vad det var för nåt så... Men då är det alltså endast en logo för bruk på den nätsidan ifråga? I så fall är det sannolikt pixelstorleken som avses. Jag rekommenderar ändå att du gör en större logo, med samma proportioner förstås, som du sen gör en kopia av som du skalar ner till 200x60 pixlar.  Börja exempelvis med 1000x300 pixlar och skala ner till 20% så borde det bli rätt.

Medarbetare på foto, sång och matlust iFokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.