Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

Allmän diskussion kring fotografering A-B-C, alla misslyckade bilder Adobe Photoshop/Lightroom/Elements Bildanalys Bildhantering Om sajten Foto iFokus, kritik & förslag Foto iFokus fototävlingar & fotolekar Fotografera Art & abstract, fyrverkerier Ej kritik Fotografera arkitektur och gatufoto. Ej kritik Fotografera fordon och sport. Ej kritik Fotografera landskap & natur. Ej kritik Fotografera makro & stillbilder. Ej kritik Fotografera mat - Ej kritik Fotografera människor. Ej kritik Fotografera vilda djur & husdjur. Ej kritik Kameror, objektiv och annan utrustning Kritik - Hård Kritik - Medel Kritik - Nybörjare Kurser & Utbildningar - Bildtema & Fototeknik Läsvärt Mjukvara Mobiltelefoner - fotorelaterat OT - Off Topic Okategoriserade bilder Ej kritik Pinhole- och Toycamera Redigera mina bilder Säljes, köpes eller bytes Webbplatser Övrigt
Allmän diskussion kring fotografering

Fotografera tillsammans

2017-01-31 08:52 #0 av: uffe larsen

jag undrar om det finns någon som är intresserad att fota tillsammans i en liten grupp? min tanke var en grupp på ca 5 personer ,antalet på att eventuellt åka i bil givetvis fler om vi kan köra i fler bilar, Jag fotograferar allt så motiv är inget problem för mig, det som jag allra helst skulle vilja fotografera är typ porträtt i studio eller på plats. jag har tillgång till en del studioprylar som blixtar ,soft boxar, externt batt pack , det som skulle vara kul om vi kunde få ihop en liten grupp där vi utbyter erfarenheter och kunskaper och har kul tillsammans, om det finns någon mua som också fotograferar så är det ett jätteplus. jag bor mellan saxtorp och kävlinge i skåne och för att det skall funka så måste gruppen finnas i närheten av varandra, åldrar på medlemmarna spelar ingen roll vi kan säkert hjälpa varandra ändå, kravet är bara att ha en systemkamera.

Anmäl
2017-01-31 20:48 #1 av: JazzBass

Låter kul! Glad Hoppas nån nappar på det, jag bor ju inte precis i närheten om man säger så.

Medarbetare på foto, sång och matlust iFokus

Anmäl
2017-02-01 07:52 #2 av: MagArne

Trevligt intiativ. Bord dock utanför Norrköping men kan tänka mig att dra ihop en liknande träff här om några är intresserade?


Anmäl
2017-02-02 16:56 #3 av: Po A

Jag kan tänka mig att hänga på, bor inte så långt ifrån....

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.