Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

Allmän diskussion kring fotografering A-B-C, alla misslyckade bilder Adobe Photoshop/Lightroom/Elements Bildanalys Bildhantering Om sajten Foto iFokus, kritik & förslag Foto iFokus fototävlingar & fotolekar Fotografera Art & abstract, fyrverkerier Ej kritik Fotografera arkitektur och gatufoto. Ej kritik Fotografera fordon och sport. Ej kritik Fotografera landskap & natur. Ej kritik Fotografera makro & stillbilder. Ej kritik Fotografera mat - Ej kritik Fotografera människor. Ej kritik Fotografera vilda djur & husdjur. Ej kritik Kameror, objektiv och annan utrustning Kritik - Hård Kritik - Medel Kritik - Nybörjare Kurser & Utbildningar - Bildtema & Fototeknik Läsvärt Mjukvara Mobiltelefoner - fotorelaterat OT - Off Topic Okategoriserade bilder Ej kritik Pinhole- och Toycamera Redigera mina bilder Säljes, köpes eller bytes Webbplatser Övrigt
Säljes, köpes eller bytes

Sälja canon EOS 5D mark II

2016-10-24 20:06 #0 av: Bim

Hej!

Jag känner att jag behöver lite hjälp angående min canon EOS 5D mark II. Jag ska sälja den och vet inte riktigt för hur mycket. Jag vill inte bli lurad på pengar eftersom jag verkligen behöver alla kronor jag kan få nu men samtidigt vill jag inte sälja den för för mycket heller.

Jag köpte den 2014 av en fotograf som  hade haft den i ca 6 månader. Jag kollade upp hur många exponeringar den gjort nu och det var 100 608 st. Ganska många med andra ord och det är just det som gör mig osäker hur mycket jag kan ta för den.

Den är i bra skick annars och jag personligen har inte använt den så mycket utan det är nog han som hade den innan mig som står för ca 80% av exponeringarna. 

Så vad tycker ni?

Anmäl
2016-10-24 21:18 #1 av: perk

Enligt det här så har nog slutaren en hel del kvar att ge:

http://www.olegkikin.com/shutterlife/canon_eos5dmkii.htm

Anmäl
2016-10-24 21:23 #2 av: Bim

Jo precis har såg den där när jag googlade lite förut. La ut den på blocket för 7000 men är osäker på om det är för mycket, fick ett bud på 3500 men det kändes lite väl billigt så där sa jag nej.

Anmäl
2016-10-24 21:28 #3 av: denstore

Runt 5-6000kr skulle jag gissa.

Anmäl
2016-10-27 15:52 #4 av: MagArne

Kolla vad slutpriset ligger på Tradera så har du ett bra riktvärde på vad kameran är värd.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.