Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

Flygfoto - Ej kritik Flygfoto - Ej kritik Flygfoto - Ej kritik Allmän diskussion kring fotografering A-B-C, alla misslyckade bilder Adobe Photoshop/Lightroom/Elements Bildanalys Bildhantering Om sajten Foto iFokus, kritik & förslag Foto iFokus fototävlingar & fotolekar Fotografera Art & abstract, fyrverkerier Ej kritik Fotografera arkitektur och gatufoto. Ej kritik Fotografera fordon och sport. Ej kritik Fotografera landskap & natur. Ej kritik Flygfoto - Ej kritik Fotografera makro & stillbilder - Ej kritik Fotografera mat - Ej kritik Fotografera människor. Ej kritik Fotografera vilda djur & husdjur. Ej kritik Kameror, objektiv och annan utrustning Kritik - Hård Kritik - Medel Kritik - Nybörjare Kurser & Utbildningar - Bildtema & Fototeknik Läsvärt Mjukvara Mobiltelefoner - fotorelaterat OT - Off Topic Okategoriserade bilder Ej kritik Pinhole- och Toycamera Redigera mina bilder Säljes, köpes eller bytes Webbplatser Övrigt
Kritik - Hård

(M) And

2015-03-12 19:32 #0 av: pernillaoscarsson

Tar gärna emot lite kritik på den här bilden :)

Anmäl
2015-03-12 19:39 #1 av: [JeanetteK]

Så vacker bild! Helt underbart med färgmatchningen på vingarna mot vattnet. Hjärta

Sajtvärdinna på LantdjurHantverk och Återbruk.. 
Medarbetare på Miljonär
Min blogg om livet på Månskensfarmen.

Anmäl
2015-03-14 14:03 #2 av: Cochon

Super snygg bild tycker jag, men är det bara jag eller är bilden inte lite sne?

Anmäl
2015-03-14 14:11 #3 av: pernillaoscarsson

#1 & #2 Tack :)

Sne? Hm. Kanske lite? Eller så är det ankan som sträcker ut vingarna ojämt? Höger vinge är ju närmre vattnet än vänster.

Anmäl
2015-03-16 17:41 #4 av: bgtommyalm

Det är inte mycket att kritisera på den bilden. Möjligen lite hårdare beskärning.

Önskar dig en bra dag.    Tror mer på kunskap än på prylar!

Medarbetare på Modellfoto i Fokus

Anmäl
2015-05-23 23:17 #5 av: Huygens

Mycket bra bild. Jag skulle vilja få med mer av andens spegelbild i fotot, så kamerna skulle kanske vinklats ner en liten, liten aning. Överdelen på bilden, den översta tiondelen är en smula intetsägande.


Anmäl
2015-05-25 19:46 #6 av: Bagtjesen

Tror att den verkar aningens sned p g a  att både andens högra vinge är något lägre och att den låga vågen i översta tredjedelen också går snett ned åt höger. Jag har inte räknat pixel i lodlinjen för att se om skugga/spegling vid stjärten och huvudet är exakt i lodlinje - den behöver inte vara det - allt beror på vad du vill göra.

#5 Huygens är inne på beskärning, och jag är inne lite på samma sak. Om det var min bild skulle jag laborera med ett stående format. Det är synd att inte fler vrider på kameran från början, då har de fler pixel än vid en beskuren bild. Men risken med att vrida är att det är lättare att få till lite sneda bilder- men det är en vanesak.

Men bilden är en fullträff på flera sätt.

/Bägtjesen

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.