Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

Flygfoto - Ej kritik Flygfoto - Ej kritik Flygfoto - Ej kritik Allmän diskussion kring fotografering A-B-C, alla misslyckade bilder Adobe Photoshop/Lightroom/Elements Bildanalys Bildhantering Om sajten Foto iFokus, kritik & förslag Foto iFokus fototävlingar & fotolekar Fotografera Art & abstract, fyrverkerier Ej kritik Fotografera arkitektur och gatufoto. Ej kritik Fotografera fordon och sport. Ej kritik Fotografera landskap & natur. Ej kritik Flygfoto - Ej kritik Fotografera makro & stillbilder - Ej kritik Fotografera mat - Ej kritik Fotografera människor. Ej kritik Fotografera vilda djur & husdjur. Ej kritik Kameror, objektiv och annan utrustning Kritik - Hård Kritik - Medel Kritik - Nybörjare Kurser & Utbildningar - Bildtema & Fototeknik Läsvärt Mjukvara Mobiltelefoner - fotorelaterat OT - Off Topic Okategoriserade bilder Ej kritik Pinhole- och Toycamera Redigera mina bilder Säljes, köpes eller bytes Webbplatser Övrigt
Övrigt

Usb-sladd med, cyberphoto?

2014-05-07 20:02 #0 av: [Teddies matte]

Får man numera med en överföringssladd eller ej när man beställer systemkamera från Cyberphoto? Med min förra systemkamera fick jag med, däremellan fick jag inte med till en kompaktkamera, nu har jag beställt min nästa systemkamera, får jag med en nu måntro?

Sajtvärd på Lagotto romagnolo i fokus

Anmäl
2014-05-07 22:45 #1 av: Inkanyezi

I regel följer det med en sladd med kameran, och vissa kameror har inte standardsladd. I de fallen brukar det alltid följa med en sladd.

Men det beror inte på var du beställer, utan det är vad som finns med i kartongen när man köper en kamera. Den levereras så från fabriken. Cyberphoto lägger inte dit någon sladd om det inte ingår, när man bara beställer en kamera.

Om du laddar hem bruksanvisningen från nätet, så brukar det stå där vilka bitar som ingär när man köper kameran.

Anmäl
2014-05-07 22:58 #2 av: [Teddies matte]

#1 Hade tänkt beställa med en sladd skilt, ifall jag inte skulle få med en nu heller, men det fanns inte med bland kamerans tillbehörflik på cyberphoto (canon eos 70D), så antagligen kommer det med en?

Edit; nu hittade jag, den fås med.

Sajtvärd på Lagotto romagnolo i fokus

Anmäl
2014-05-07 23:09 #3 av: Inkanyezi

Canon använder en standardsladd med mini USB mot kameran. Om någon saknar en sådan, så skickar jag gärna en. Jag har knippor av såna.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.