Annons:
Etikettkritik-nybörjare
Läst 808 ggr
[gol199]
2014-02-12 15:57

(N) vattendroppar

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Vill gärna ha kritik på bilden

tagen med NikonD3000 med Blixt

Annons:
[gol199]
2014-02-14 13:17
#1

någon?

bgtommyalm
2014-02-14 16:52
#2

Någon här! Du har angripit ett klassiskt problem som är svårt. Att fånga vattendroppar på det som du gör är mycket svårt. Jag har tittat på din bild länge och blir inte riktigt klok över den. Har du använt färgfilter till blixten? Färgat vatten? Din bakgrund är lite orolig tack vare mönstret och den borde nog vara mer ur fokus. Med större kontraster i bilden hade den antagligen vunnit.
Försök med ett förtjockningsmedel i vattnet så får du mer symmetriska droppar.
Bilden är kul, men den saknar det där lilla extra. Försök igen, men det är inget lätt uppdrag du tagit på dig.

Önskar dig en bra dag.    Tror mer på kunskap än på prylar!

Medarbetare på Modellfoto i Fokus

[gol199]
2014-02-14 19:56
#3

nej jag har förstärkt färgerna i ett foto redigerings program.. vart kan man hitta förstärkelse i mat affärer eller? 

Jätte bra tips =)

[gol199]
2014-02-14 19:57
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#4

Orginal bilden

JohannaEkroth
2014-02-14 21:36
#5

För att ha stämpeln Nybörjare på bilden så kan du inte få annat än KANONBILD av mig, bägge två. Både den redigerade och oredigerade! Keep up the good work!!! 👍 ✨

Suicide doesn't take away the pain, it gives it to someone else

[gol199]
2014-02-14 22:32
#6

taack 😃

Annons:
bgtommyalm
2014-02-15 09:32
#7

Majsstärkelse kan vara värt att prova och det finner du i matbutiken.

Önskar dig en bra dag.    Tror mer på kunskap än på prylar!

Medarbetare på Modellfoto i Fokus

[gol199]
2014-02-15 09:45
#8

Ja ska testa med det :)

Inkanyezi
2014-02-15 22:45
#9

Koka upp vattnet och rör ner stärkelsen i det varma vattnet som du har tagit av från spisen, alternativt håll det vid sjudning tills stärkelsen är upplöst. Sedan kan du låta vattnet kallna. Om det blir för tjockt kan du röra ner mer vatten, och då underlättar det om det är varmt, för att få jämn konsistens.

Upp till toppen
Annons: