Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

Flygfoto - Ej kritik Flygfoto - Ej kritik Flygfoto - Ej kritik Allmän diskussion kring fotografering A-B-C, alla misslyckade bilder Adobe Photoshop/Lightroom/Elements Bildanalys Bildhantering Om sajten Foto iFokus, kritik & förslag Foto iFokus fototävlingar & fotolekar Fotografera Art & abstract, fyrverkerier Ej kritik Fotografera arkitektur och gatufoto. Ej kritik Fotografera fordon och sport. Ej kritik Fotografera landskap & natur. Ej kritik Flygfoto - Ej kritik Fotografera makro & stillbilder - Ej kritik Fotografera mat - Ej kritik Fotografera människor. Ej kritik Fotografera vilda djur & husdjur. Ej kritik Kameror, objektiv och annan utrustning Kritik - Hård Kritik - Medel Kritik - Nybörjare Kurser & Utbildningar - Bildtema & Fototeknik Läsvärt Mjukvara Mobiltelefoner - fotorelaterat OT - Off Topic Okategoriserade bilder Ej kritik Pinhole- och Toycamera Redigera mina bilder Säljes, köpes eller bytes Webbplatser Övrigt
Fotografera vilda djur & husdjur. Ej kritik

Var jag går i skogar berg och dalar...

2013-10-05 15:48 #0 av: Bagtjesen

... föjer Isa och Rufs med mig. För de som inte vet är de Jämthundar. De är lugna och barnkära - de är lugna också när de ställer sig och skäller på älg eller björn, så viltet brukar inte bli stressat - och det vare sig stressade älger eller, naturligtvis, björnar är ofarliga för hundar.

När jag är på fotospaningen, vilket är oftare än jakten, är de mitt "viltradarpar" - deras lugn gör att vi kan titta på älg och andra djur på avstånd utan att de skäller.

Rufs har vunnit mycket på utställningar och är både Nordisk Juniorvinnare och Nordisk Vinnare, men för två år sedan månaden innan hans sista utställning i veteranklassen fick han öroninfektion och s k blodöron.

Bägtjesen 

Anmäl
2013-10-05 16:46 #1 av: JNN


Kanonfin bild på kanonfina hundar!Ler Såna skulle jag gärna ha med på mina fotorundor, då jag inte har något annat sällskap att fota med. Är tämligen ensam i familjen och bekantskapskretsen med detta intresse... Fast i bland är det skönt och vara för sig själv en stund också..!Blinkar

Anmäl
2013-10-06 14:01 #2 av: Schnauzertik

Fina hundar och lyckad bild.

Jag har också nästan alltid hunden med mig när jag är ute och fotograferar eller om det är tvärtom att när jag är ute med hunden så har jag kameran med. 

Värd för Pensionärer

Anmäl
2013-10-16 12:07 #3 av: [malkins]

Ahaa det är en hund jag saknar Tummen upp

För dotterns kaniner är ju rätt hopplösa Skämtar både som fotomotiv och sällskap på fotopromenader, och resten av familjen dom suckar och stönar mest åt mig och mitt fotande.

Finfin bild på fina hundar, är själv uppvuxen med gråhundar som barn.

 


 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.