Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

Flygfoto - Ej kritik Flygfoto - Ej kritik Flygfoto - Ej kritik Allmän diskussion kring fotografering A-B-C, alla misslyckade bilder Adobe Photoshop/Lightroom/Elements Bildanalys Bildhantering Om sajten Foto iFokus, kritik & förslag Foto iFokus fototävlingar & fotolekar Fotografera Art & abstract, fyrverkerier Ej kritik Fotografera arkitektur och gatufoto. Ej kritik Fotografera fordon och sport. Ej kritik Fotografera landskap & natur. Ej kritik Flygfoto - Ej kritik Fotografera makro & stillbilder - Ej kritik Fotografera mat - Ej kritik Fotografera människor. Ej kritik Fotografera vilda djur & husdjur. Ej kritik Kameror, objektiv och annan utrustning Kritik - Hård Kritik - Medel Kritik - Nybörjare Kurser & Utbildningar - Bildtema & Fototeknik Läsvärt Mjukvara Mobiltelefoner - fotorelaterat OT - Off Topic Okategoriserade bilder Ej kritik Pinhole- och Toycamera Redigera mina bilder Säljes, köpes eller bytes Webbplatser Övrigt
Övrigt

Fotoskrivare

2013-09-22 10:25 #0 av: Shelsy


Hej! Vet inte om detta är rätt forum till detta men hittar inget annat som passar...

Jag har en fotoskrivare som heter CANON SELPHY CP810, men har verken fotopapper eller bläckpatroner. Jag förstår inte när man ska köpa patroner, det finns ju många olika, det finns med tre färger osv. Men jag vill ha med alla färger (?), skulle nån kunna hjälpa mig att hitta bläckpatroner till min skrivare som är billig? Och även fotopapper som är billigt om nån har tid över? Skrattar
Jag har försökt hitta vad det är för storlek på papperna och det är jätte svårt att hitta... Om jag har läst rätt så ska det vara 10x15.

Ursäkta om det är lite slarvigt skrivet.

//Shelsy

Anmäl
2013-09-22 10:27 #1 av: Fridaaaa

Storlek på fotopapprena beror ju på hur stor man vill skriva ut Skämtar Men vill man ha i "orginalstorlek" som de brukar vara när man beställer, så är det 10x15 ar jag för mig ja.

Jag beställer från Nordic Ink Glad

 Medarbetare: rexkaniner, Support. Hundar

Min blogg Besök gärna! :D

Anmäl
2013-09-22 10:36 #2 av: Shelsy


#1 Jovisst, men eftersom min skrivare är liten än vad de oftast brukar vara så är det lite svårare.
Jo, 10x15 är originalstorlek när man beställer. Skrattar

Har kollat där, kollade på InkClub också och det verkar vara samma?

Anmäl
2013-09-22 10:36 #3 av: HellviHumle

http://www.cyberphoto.se/

HH


Anmäl
2013-09-22 10:49 #4 av: Fridaaaa

#2 Aha ok, jag har med fotoskriver, men där kan man ha vanliga A4 med. http://www.nordicink.se/ Inte samma som InkClub, om det är så du menar eller syftar du på pris?
Jag köper från Nordic ink, sådan med 3 färger i samma Glad

 Medarbetare: rexkaniner, Support. Hundar

Min blogg Besök gärna! :D

Anmäl
2013-09-22 11:16 #5 av: Shelsy


#4 Hemsidan ser likadan ut menade jag... :-) Men om det är 3 färger, blir det verkligen bra? Kanske jag tänker lite fel, men blir det den färg som på bilden man ska skriva ut då?

Anmäl
2013-09-22 11:24 #6 av: HellviHumle

Jag trodde länken gick direkt till papper och skrivare.
Klicka på länken, Skrivare och Selphy900. Där kan du titta under fliken Tillbehör. Samma till din Selphy!

HH

Anmäl
2013-09-22 11:24 #7 av: Po A

Hej.

Jag har ochså den skrivaren och där får du köpa ett paket med både papper och färg. Där finns inga färgpatroner till den utan att färgen sitter på en rulle färg dom olika färgerna matas fram efter hand. Det är ett sådant här paket du får skaffa.

Po..

Anmäl
2013-09-22 11:41 #8 av: Shelsy


#7 Hej! Tack så mycket. Kan inte öppna länken, skicka den på nytt. Kommer säkert fråga dig mer om skrivaren :-) Finns det är scanner på den skrivaren?

Anmäl
2013-09-22 12:21 #9 av: Fridaaaa

#5 Nej det tycker jag inte att de är.
http://www.inkclub.com/index.aspx?CtryNo=752&LangNo=46&gclid=CMPXwfHj3rkCFRN7cAodJ1cAdA INKclubs sida Skämtar

Ja det är klart att det blir, skillnaden är att de sitter bredvid varandra i en patron istället för 3 olika patroner eller hur man ska förklara det. Aldrig märkt någon skillnad i alla fall, skrivaren delar ju upp det själv när den skriver ut eller vad man ska säga Glad

 Medarbetare: rexkaniner, Support. Hundar

Min blogg Besök gärna! :D

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.