Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

Flygfoto - Ej kritik Flygfoto - Ej kritik Flygfoto - Ej kritik Allmän diskussion kring fotografering A-B-C, alla misslyckade bilder Adobe Photoshop/Lightroom/Elements Bildanalys Bildhantering Om sajten Foto iFokus, kritik & förslag Foto iFokus fototävlingar & fotolekar Fotografera Art & abstract, fyrverkerier Ej kritik Fotografera arkitektur och gatufoto. Ej kritik Fotografera fordon och sport. Ej kritik Fotografera landskap & natur. Ej kritik Flygfoto - Ej kritik Fotografera makro & stillbilder - Ej kritik Fotografera mat - Ej kritik Fotografera människor. Ej kritik Fotografera vilda djur & husdjur. Ej kritik Kameror, objektiv och annan utrustning Kritik - Hård Kritik - Medel Kritik - Nybörjare Kurser & Utbildningar - Bildtema & Fototeknik Läsvärt Mjukvara Mobiltelefoner - fotorelaterat OT - Off Topic Okategoriserade bilder Ej kritik Pinhole- och Toycamera Redigera mina bilder Säljes, köpes eller bytes Webbplatser Övrigt
Kritik - Hård

Spind i Tåge

2013-09-18 12:14 #0 av: søs

Natur oplevelse.

Anmäl
2013-09-18 12:16 #1 av: Mooniq

Jättevacker bild!! 

Älta inte problem - skapa lösningar!! FunderarSkrattar


Anmäl
2013-09-18 12:30 #2 av: Bagtjesen

Instämmer i jättevacker #1 - och dessutom välkomponerad. Bakgrunden är jättefin också. Imponernade fin färg och tonskala. Bilden har ett stort djup - jag kan direkt urskilja 4-5 olika djup!

Det enda jag skulle fundera över är om det inte skulle gå att lätta upp de svarta blom/fröställningarna - de är det enda i bilden som verkar sakna detaljer, men kanske bilden i fullt format är något bättre (enbart i det hänseendet). Att ändra det är säkert pilligt, men med en så fin bild skulle det kanske vara värt ett försök?

Bägtjesen

Anmäl
2013-09-18 12:33 #3 av: Inkanyezi

Dejlig billede!

Någon direkt kritik har jag inte att komma med. Kunde knappast ha blivit bättre.

Anmäl
2013-09-18 12:52 #4 av: JNN


Väldigt snyggt, kan inte heller komma med nån direkt kritik, annat än positiv sådan. Härliga färger och skönt ljus, dimman och morgondaggen är jätteläcker, och som nämnts redan mycket välkomponerad!

Snyggt helt enkelt!Glad

Anmäl
2013-09-19 09:45 #5 av: søs

Tusind tak Glad for Jeres kommentare..de varmer alle sammen..

Bägtjesen  ved ikke helt om jeg har forstået dig korrekt..mener du at de sorte frøstande skulle beskæres væk ?? eller har jeg misforstået noget ??


Mvh Sus  God dag

Anmäl
2013-09-19 13:00 #6 av: Bagtjesen

#5, nej de skall absolut inte tas bort - jag hade bara en fundering om de inte bara var svarta siluetter eller om de i ett större format (1:1) har mer av nyanser mellan gult/brunt/svart. Det skulle naturligtvis vara jättejobbigt att ändra på det för alla, men kanske skulle ha gått att göra för några, om det hade behövts men ...

Förstå mig rätt - bilden är 100% i det format jag kan se på forumet. Min fundering är mer hur bra just de detaljerna skulle vara i tryck/på bra fotopapper. (Ungefär som diskussionen kring om regnet syns på min bild i tråden om min bild från Eden, Junsele!).

Även när bilden visas förstorad på forumet så är den något mindre som det verkar än om jag sparar hem bilden och tittar på den i en viewer eller tar in den i PSE11. Tittar jag då på den i 100% eller något förstorad  - vilket jag inte gjorde tidigare - så ser man att de (fröställningarna) inte är helsvarta - så skall du ha bilden på papper så se till att de nyanserna också kommer med!

Bägtjesen


Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.