Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

Flygfoto - Ej kritik Flygfoto - Ej kritik Flygfoto - Ej kritik Allmän diskussion kring fotografering A-B-C, alla misslyckade bilder Adobe Photoshop/Lightroom/Elements Bildanalys Bildhantering Om sajten Foto iFokus, kritik & förslag Foto iFokus fototävlingar & fotolekar Fotografera Art & abstract, fyrverkerier Ej kritik Fotografera arkitektur och gatufoto. Ej kritik Fotografera fordon och sport. Ej kritik Fotografera landskap & natur. Ej kritik Flygfoto - Ej kritik Fotografera makro & stillbilder - Ej kritik Fotografera mat - Ej kritik Fotografera människor. Ej kritik Fotografera vilda djur & husdjur. Ej kritik Kameror, objektiv och annan utrustning Kritik - Hård Kritik - Medel Kritik - Nybörjare Kurser & Utbildningar - Bildtema & Fototeknik Läsvärt Mjukvara Mobiltelefoner - fotorelaterat OT - Off Topic Okategoriserade bilder Ej kritik Pinhole- och Toycamera Redigera mina bilder Säljes, köpes eller bytes Webbplatser Övrigt
Kritik - Medel

(3) Annorlunda motiv - kritik tack!

2013-03-12 10:40 #0 av: ED-Freak

Här är en till bild jag funderar på att ha med när jag ställer ut. Tycker bilden är härlig, men kanske lite för mörk? Åsikter tack!

Anmäl
2013-03-12 20:42 #1 av: ED-Freak

Någon?

Anmäl
2013-03-13 19:02 #2 av: ED-Freak

Ingen som kan kommer med lite åsikter om bilden?

Anmäl
2013-03-13 20:04 #3 av: Amelida

Det ända jag kan komma på här är att prova med mer skärpdjup så att det glaset står på blir lite suddigare och att allt damm och sånt försvinner. Annars bra bild

Anmäl
2013-03-14 10:10 #4 av: [körsbärsblomma]

fyndig bildGlad

Anmäl
2013-03-14 20:46 #5 av: Emelice1206

Kanske att du bör räta upp bilden lite, för mig ser den lite sned ut.

Anmäl
2013-03-15 11:24 #6 av: bamse6311

När du skrivet att du skall "ställa ut" så krävs det en hel del av de bilder man ställer ut om vernisaget skall bli lyckat.

Själv så har jag inget som helst emot din bild även om jag för min del skulle ha beskurit den helt annorlunda men å andra sidan så är jag väldigt glad för att beskära bilder vilket kanske inte alltid befrämjar bilden men det är bara helt och hållet min egna personliga smak.

Jag känner en tjej här i Helsingborg som plåtar mycket och som hade en utställning nu i helgen. Hur mycket Jane sålde av sina bilder har jag inte frågat henne.

Dock så älskar jag många av hennes bilder är helt amatör på det sättet att bilder inte är hennes levebröd utan att hon har ett annat yrke.

Misstänker att det är därför som hon både kan och vågar ta ut svängarna i sina bilder.

Kontakta gärna henne om du vill ha råd och tips om din kommande utställning.

Jane finns även på facebook där man kan titta i hennes olika album.

Bästa hälsningar,
Bertil

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.