Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

Flygfoto - Ej kritik Flygfoto - Ej kritik Flygfoto - Ej kritik Allmän diskussion kring fotografering A-B-C, alla misslyckade bilder Adobe Photoshop/Lightroom/Elements Bildanalys Bildhantering Om sajten Foto iFokus, kritik & förslag Foto iFokus fototävlingar & fotolekar Fotografera Art & abstract, fyrverkerier Ej kritik Fotografera arkitektur och gatufoto. Ej kritik Fotografera fordon och sport. Ej kritik Fotografera landskap & natur. Ej kritik Flygfoto - Ej kritik Fotografera makro & stillbilder - Ej kritik Fotografera mat - Ej kritik Fotografera människor. Ej kritik Fotografera vilda djur & husdjur. Ej kritik Kameror, objektiv och annan utrustning Kritik - Hård Kritik - Medel Kritik - Nybörjare Kurser & Utbildningar - Bildtema & Fototeknik Läsvärt Mjukvara Mobiltelefoner - fotorelaterat OT - Off Topic Okategoriserade bilder Ej kritik Pinhole- och Toycamera Redigera mina bilder Säljes, köpes eller bytes Webbplatser Övrigt
Fotografera mat - Ej kritik

En olycka händer så lätt

2013-01-09 19:32 #0 av: Inkanyezi

Jag skulle ställa in en burk rårörda lingon i skåpet, och den slant ur min hand när jag råkade stöta emot hyllan där jag skulle ställa den, föll ner på bänken och studsade vidare mot golvet, där den sprack och spreds ut i riktning mot sopborste och skyffel som brukar stå där i hörnet. Nu var det väl inte någonting att sopa upp, utan mer att hantera på annat sätt. Jag tog upp det mesta med en stekspade och en liten sopskyffel och förpassade det till en tidning som jag bredde ut och som jag sedan vek ihop och satte i en plastpåse.

De mycket små glasfragment som spreds lite utanför det huvudsakliga området tog jag med dammsugaren, men jag var lite orolig att få något i fötterna medan jag gick och hämtade kameran för att föreviga händelsen. Jag var barfota så klart. men det verkar som om sylten höll kvar det mesta av glaset som gick sönder.

Jag ska tydligen inte ha lingonsylt.

Anmäl
2013-01-09 19:34 #1 av: ru4real

Gillar tänket att man först hämtar kameran, sen städar man :)

Anmäl
2013-01-09 19:47 #2 av: JNN

Ja, det kanske är det så man borde göra i sådana situationer, kanske bättre än att räkna till 10. Svordommarna bruka komma alla fall.

Anmäl
2013-01-09 19:49 #3 av: MonisN

#0 Tur  det inte var kameran som slantFlört

#1 Så tänker en fotografSkrattande

Den som ställer många frågor ökar mångas visdom!

Medarbetare på foto.ifokus.


Anmäl
2013-01-09 20:44 #4 av: Inkanyezi

#3 skrivet av MonisN

  • "Tur  det inte var kameran som slant"

Jo, jag tänker ibland på det, då man fumlar med än det ena än det andra. Några av oss har väl också råkat ut för att kameran eller något annat som man sätter lite mer värde på än en burk med lingonsylt slinter och far i backen. Särskilt när jag är på stor höjd eller över vatten brukar jag ha såna flashar...

Men peppar peppar, det har inte hänt än. Däremot har jag en gång under mitt sextiosjuåriga liv trampat på mitt eget skosnöre och drattat i backen med näsan före, så att tänderna stack ut genom läppen, och det gjorde ont.

På bilden håller Annelie (läkare på Danderyds Sjukhus) på och tråcklar ihop mitt ena ögonbryn. Tolv stygn fick jag allt som allt.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.