Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

Flygfoto - Ej kritik Flygfoto - Ej kritik Flygfoto - Ej kritik Allmän diskussion kring fotografering A-B-C, alla misslyckade bilder Adobe Photoshop/Lightroom/Elements Bildanalys Bildhantering Om sajten Foto iFokus, kritik & förslag Foto iFokus fototävlingar & fotolekar Fotografera Art & abstract, fyrverkerier Ej kritik Fotografera arkitektur och gatufoto. Ej kritik Fotografera fordon och sport. Ej kritik Fotografera landskap & natur. Ej kritik Flygfoto - Ej kritik Fotografera makro & stillbilder - Ej kritik Fotografera mat - Ej kritik Fotografera människor. Ej kritik Fotografera vilda djur & husdjur. Ej kritik Kameror, objektiv och annan utrustning Kritik - Hård Kritik - Medel Kritik - Nybörjare Kurser & Utbildningar - Bildtema & Fototeknik Läsvärt Mjukvara Mobiltelefoner - fotorelaterat OT - Off Topic Okategoriserade bilder Ej kritik Pinhole- och Toycamera Redigera mina bilder Säljes, köpes eller bytes Webbplatser Övrigt
Fotografera mat - Ej kritik

Nyårstårtan

2012-12-31 18:51 #0 av: skogstossan

Här kommer en bild på nyårstårtan. Jag kan säga att jag skulle vilja haft tillgång till mitt whibal-kort men det hittade jag inte i denna röra. Sedan hade jag velat ha lite mer oskärpa i bakgrunden.

Anmäl
2012-12-31 18:53 #1 av: skogstossan

Gott nytt år!

Anmäl
2012-12-31 18:56 #2 av: skogstossan

Blomman:

Anmäl
2012-12-31 19:21 #3 av: DesK

Så fina bilder! Glad

Gott Nytt År!

Désirée

Anmäl
2012-12-31 19:39 #4 av: Lucidity

Sjukt fint!! :) gott nytt år

Anmäl
2012-12-31 21:16 #5 av: ru4real

Tycker ju att i första bilden är det för mycket mellanrum mellan kopp, tårta, burk och kakfat, det känns inte som om de vill vara tillsammans om du förstår vad jag menar. Det känns som om det är flera olika saker som ropar på min uppmärksamhet.

Den andra bilden är bättre, men lite för mycket "tomrum" mellan dem, som jag tycker.

Sista bilden är en fin närbild, mycket bra.

Tekniskt sett är alla bilder bra, fint ljus, skärpa osv. Det är liksom känslan i dem som jag försöker peta på. Jag vet att du kan, du har vuxit enormt m dina bilder den tid jag har följt dig (och jag önskar min fotografiska utveckling hade varit lika stor :) ) men nu är vi inne på saker som är svåra att peta på, svårförklariga och säkerligen j*vligt subjektiva.

Ta min kritik på rätt sätt! Hoppas jag. Och, gott nytt år.

Anmäl
2012-12-31 22:08 #6 av: MissInAction

Gott nytt år! Åh vad fina bilder! ♥

Vad är det för smaker i tårtan?


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2012-12-31 22:25 #7 av: skogstossan

Tack så mycket #3- #4- och #5 och gott nytt år igen!:) 

#5: Jag håller till fullo med dig om det mesta du säger. I vanlig ordning har jag ett fullt galleri där burkar och diverse rekvisita säkert står mycket bättre placerade än det gör på den här bilden. Men av olika anledningar valde jag att lägga ut dom här bilderna. Saker och ting blir ju ALDRIG som man tänkt sig och som du säkert vet om du sett lite olika bilder av mig så vill jag ha med mycket grejer. Det låter säkert konstigt, men jag blir ofta lite frustrerad över att det inte får plats så mycket grejer i bilden som jag skulle vilja. Plus att jag tycker det är dålig stil av min objektiv att inte skapa den oskärpa i bakgrunden som jag är ute efter.Glad

6#: Kokad Dulche de leche som blir galet god kola om man kokar den (jag har kokat den i tre timmar), banan och choklad!:) En banoffeetårta helt enkelt. 

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.