Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

Flygfoto - Ej kritik Flygfoto - Ej kritik Flygfoto - Ej kritik Allmän diskussion kring fotografering A-B-C, alla misslyckade bilder Adobe Photoshop/Lightroom/Elements Bildanalys Bildhantering Om sajten Foto iFokus, kritik & förslag Foto iFokus fototävlingar & fotolekar Fotografera Art & abstract, fyrverkerier Ej kritik Fotografera arkitektur och gatufoto. Ej kritik Fotografera fordon och sport. Ej kritik Fotografera landskap & natur. Ej kritik Flygfoto - Ej kritik Fotografera makro & stillbilder - Ej kritik Fotografera mat - Ej kritik Fotografera människor. Ej kritik Fotografera vilda djur & husdjur. Ej kritik Kameror, objektiv och annan utrustning Kritik - Hård Kritik - Medel Kritik - Nybörjare Kurser & Utbildningar - Bildtema & Fototeknik Läsvärt Mjukvara Mobiltelefoner - fotorelaterat OT - Off Topic Okategoriserade bilder Ej kritik Pinhole- och Toycamera Redigera mina bilder Säljes, köpes eller bytes Webbplatser Övrigt
Kritik - Hård

(H) Vinterbilder

2012-12-14 19:53 #0 av: MarajLowajz

Var ute på promenad igår och tog lite bilder som jag tyckte blev jäkligt bra. Tänkte höra lite vad ni tycker. Kritik och vad man kan tänka på för att förbättre det hela är alltid uppskattat.

 

Första bilden; Tänkte det hela med den här bilden att jag ville ha någonting mystiskt i bakgrunden och fokusen på denna vintriga-plant. Ljusbollen ovanför är en gatulampa.

Anmäl
2012-12-14 19:55 #1 av: MarajLowajz

Andra bilden :

Ville förmedla det hela med att den här båten har ankrat för säsongen och längtan till att komma ut till sjöss igen. Sjön har inte lagt sig än så därför är det så dimmigt ute, tyckte mystiken i det hela ökade.

Anmäl
2012-12-14 20:30 #2 av: Alibi

Första bilden tycker jag tyvärr är ganska tråkig, den säger inte så mycket men fokusen är bra Skulle nog själv ljusat upp bilden en aning om det var min bild, hah. :P

Andra bilden är grym tycker jag! :)

Anmäl
2012-12-14 21:02 #3 av: MarajLowajz

Tack =) Jo den är väl lite mörk men om jag ljusare upp den mer så blir den så grynig. Har redan ljusat upp den mycket  :)

 

Ja visst blev den. Är jäkligt nöjd över den bilden faktiskt =)

Anmäl
2012-12-14 21:49 #4 av: MissInAction

ÅH Långbryggan!!! ♥ Den var min absoluta favoritplats då jag bodde i Rättvik Skrattande Jag gick på gymnasiet där.

Jag gillar faktiskt första bilden, den har något visst. Den ger mig både en varm och en kall känsla i samma bild. Hehe jag erkänner att jag blev lite besviken först för när jag läste texten så såg jag bilden i ögonvrån och tänkte att det måste vara en solnedgång i bakgrunden, men det var det ju inte! Fast jag gillar den där ljusbollen.

Det jag gillar med andra bilden är att färgerna känns bra och kompositionen med, och som du säger att dimman bidrar till mystiken i bilden. Möjligen att jag skulle ha klippt av lite antingen upptill eller nedtill, så att inte horisonten kommer så nära mitten.

Förresten så borde du kunna få till ruskigt snygga bilder med vattnet och kyrkan också! Glad


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2012-12-14 21:52 #5 av: MarajLowajz

Haha japp Långbryggan står kvar! ;)

Ja, den har någonting men inte så säker på vad ;)
Haha ja det ser lite ut som solnedgång men ack så man bedrar sig ;)

Hmmm ska tänka på det där med horisonten =)

Haha ja men just när jag tog bilderna så var det förbaskat kallt så det var mer : Åååååååh kallt kallt kallt fixa bilden frysa händeeeeer' xD

Anmäl
2012-12-14 21:53 #6 av: MissInAction

Ja det ser ordentligt kallt ut Skrattande Det blir ju så med en stor insjö vid byn. Jag längtar tillbaka ibland.


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2012-12-14 21:57 #7 av: MarajLowajz

Ja det räcker ju med att man åker till Stockholmo en helg så längtar man tillbaka!

Anmäl
2012-12-14 21:59 #8 av: MissInAction

Hehe Tungan ute


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2013-01-22 11:19 #9 av: Ninjapig

Haha komiskt... sitter på mattelektion på stiernhööksgymnasiet nu jag med långbryggan utanför och funderar varje dag på varför jag inte tar med mig kameran... 
Men det ska göras! Haha

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.