Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

Flygfoto - Ej kritik Flygfoto - Ej kritik Flygfoto - Ej kritik Allmän diskussion kring fotografering A-B-C, alla misslyckade bilder Adobe Photoshop/Lightroom/Elements Bildanalys Bildhantering Om sajten Foto iFokus, kritik & förslag Foto iFokus fototävlingar & fotolekar Fotografera Art & abstract, fyrverkerier Ej kritik Fotografera arkitektur och gatufoto. Ej kritik Fotografera fordon och sport. Ej kritik Fotografera landskap & natur. Ej kritik Flygfoto - Ej kritik Fotografera makro & stillbilder - Ej kritik Fotografera mat - Ej kritik Fotografera människor. Ej kritik Fotografera vilda djur & husdjur. Ej kritik Kameror, objektiv och annan utrustning Kritik - Hård Kritik - Medel Kritik - Nybörjare Kurser & Utbildningar - Bildtema & Fototeknik Läsvärt Mjukvara Mobiltelefoner - fotorelaterat OT - Off Topic Okategoriserade bilder Ej kritik Pinhole- och Toycamera Redigera mina bilder Säljes, köpes eller bytes Webbplatser Övrigt
Kritik - Hård

(H) Dimmig natt

2012-10-21 01:35 #0 av: felixhaljeskog

Efter ett långt uppehåll med kameran begav jag mig ut med sambon ikväll/natt och fotade dimman.

Så skulle vilja ha kritik på denna, och även med kritik var det väldigt länge sen jag bad om, så skulle vara kul å se om man har utvecklats något i era ögon! :)

skriver inte ut någon info, utan jag antar att dom flesta vet hur man kollar exif. 

(HDR dessutom)

Anmäl
2012-10-21 13:20 #1 av: leemland

Jag tycker bilden är hellt underbar :) Mysig och mystisk på samma gång.

I och med att du vill ha kritik känner jag att jag måste skriva något :P Det enda jag tycker man "kan" ändra på är väl att beskära den till höger. Ta bort det mörka området så att säga.

Men bilden är underbar som den är som sagt :)

/ J 
"So complicated, Look how we all make it, Filled with so much hatred, Such a tired game"         Sajtvärd för aupair.ifokus.se/    &  bakverk.ifokus.se/

Anmäl
2012-10-21 13:42 #2 av: JazzBass

Häftig bild, lite surrealistisk på nåt sätt. Teleperspektivet och vissa mörka delar gör att man (jag) börjar fundera om det är en enda bild eller en multiexponering (alltså två olika utsnitt) men det förstod jag att det inte är fråga om. Det ser alltså lite ut som marken vid bron ligger på en helt annan nivå än bakgrunden och området till höger, på ett lite skumt sätt.

En av de klart bästa bilderna jag sett av dig hittills, skulle jag vila påstå. Riktigt grym faktiskt!

Jag skulle inte ha sett att det var fråga om HDR om du inte hade sagt det, vilket är mycket bra. Jag tycker (vanligtvis) inte alls om när man ser tydligt att HDR använts, de ser ofta hårt manipulerade och onaturliga ut, men här är det smakfullt använt. Glad

Medarbetare på foto, sång och matlust iFokus

Anmäl
2012-10-21 14:37 #3 av: felixhaljeskog

#1 Kul att du gillar den! :)
Jag har faktiskt provat att beskära den så som du säger, för jag gillar inte heller det mörka partiet för ja tycker att det vart lite för mörkt, men när jag beskärde den så, så tycker jag att den inte vart lika bra, utan bilden såg för hårt beskärd ut då.
Men tack för kritiken iallafall! Skrattande

#2 Jo det håller jag med dig om faktiskt, men jag tror det är lamporna som gör den mystiken faktiskt.

Tack, då vet man att man har utvecklats något iallafall!

Ne jag försökte göra det så lite onaturligt som möjligt, för jag har själv börjat tröttna på den där nästan "målade" bilden som HDR ofta gör.

Tack för kritiken! Flört

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.