Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

Flygfoto - Ej kritik Flygfoto - Ej kritik Flygfoto - Ej kritik Allmän diskussion kring fotografering A-B-C, alla misslyckade bilder Adobe Photoshop/Lightroom/Elements Bildanalys Bildhantering Om sajten Foto iFokus, kritik & förslag Foto iFokus fototävlingar & fotolekar Fotografera Art & abstract, fyrverkerier Ej kritik Fotografera arkitektur och gatufoto. Ej kritik Fotografera fordon och sport. Ej kritik Fotografera landskap & natur. Ej kritik Flygfoto - Ej kritik Fotografera makro & stillbilder - Ej kritik Fotografera mat - Ej kritik Fotografera människor. Ej kritik Fotografera vilda djur & husdjur. Ej kritik Kameror, objektiv och annan utrustning Kritik - Hård Kritik - Medel Kritik - Nybörjare Kurser & Utbildningar - Bildtema & Fototeknik Läsvärt Mjukvara Mobiltelefoner - fotorelaterat OT - Off Topic Okategoriserade bilder Ej kritik Pinhole- och Toycamera Redigera mina bilder Säljes, köpes eller bytes Webbplatser Övrigt
Veckans bild

Veckans bild V51 2009

2009-12-20 19:28 #0 av: MartinO

Även denna vecka har Geronim0 blivit uppmärksammad med sin bild "Mot solen"

Geronim0 har förärat oss flera fina bilder den senaste tiden. Bilden "Mot solen" är inget undantag, men det är något så ovanligt som en macrobild med action.

En av kommentarerna i originaltråden var "Jag tänker genast på en rymdskyttel som ska tillbaks till moderskeppet." , vilket jag tycker är en udda, men talande tolkning av bilden.

Här är bilden i högre upplösning.

Sajtvärd för Foto

Sajtvärd för Fågelskådning

Anmäl
2009-12-20 19:37 #1 av: NikkieNikon

Den är helt fantastisk.

Jag älskar den!

Anmäl
2009-12-20 19:46 #2 av: storost

Det var det häftigaste jag har set. Grattis!

Vänliga hälsningar Stephan

min egen hemsida.

Anmäl
2009-12-20 20:03 #3 av: MonisN

Som jag skrev i originaltråden, man blir glad av såna bilderGlad Otroligt bra fångat.

Den som ställer många frågor ökar mångas visdom!

Medarbetare på foto.ifokus.


Anmäl
2009-12-20 20:22 #4 av: Geronim0

Hoppsan, vad skall jag säga nu då? Två gånger i rad... Jag blir nästan lite förlägen

Samtidigt som jag känner viss förlägenhet inför det faktum att mina bilder har blivit utsedda till veckans bild två gånger i rad känner jag att jag fått erkännande, mina bilder håller för en kritisk granskning.
Åratal av övning och experimenterande har gett resultat. Alla misslyckade bilder och uppgivna suckar har resulterat i den kunskap jag nu uppenbarligen besitter, två utnämnande i rad bekräftar fakta. Trägen vinner.

Tack, Tusen tack!

 

Anmäl
2009-12-20 20:56 #5 av: MonisN

#4 Det är bara att suga i sig och vara stolt! Dina bilder är väl värda att uppmärksammas. De har berört många här på foto väldigt mycketGlad

Den som ställer många frågor ökar mångas visdom!

Medarbetare på foto.ifokus.


Anmäl
2009-12-20 21:56 #6 av: LisaF

ojojojoj den var helt otrolig :D

/ Lisa
Medarbetare på Träning iFokus

Anmäl
2009-12-21 12:44 #7 av: [WeepingWillow]

Wow vilken bild! Den ser verkligen målmedveten ut, "jag ska till blomman om det så är det sista jag gör!" Pollen på benen o allt. Verkligen en otroligt häftig bild! Ja det var bland det fräckaste jag sett som inte är i en naturtidning el nått.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.